ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ποιότητα και εξωστρέφεια.

Προσηλωμένοι σ’ αυτούς τους δύο κυρίαρχους στόχους, μια ομάδα παραγωγών και εξειδικευμένων ανθρώπων στο digital marketing και στην επικοινωνία αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη διαδικτυακή πλατφόρμα yassou.gr με σκοπό την προβολή και την προώθηση ποιοτικών, ελληνικών προϊόντων, πιστοποιημένων και βραβευμένων σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Η φιλοσοφία της λειτουργίας του e-yassou.gr είναι να δώσει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους παραγωγούς να αποκτήσουν εξωστρέφεια και να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών τους.

Όραμά μας είναι η επένδυση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, με την εδραίωση ισχυρών συνεργασιών και τελικό αποδέκτη το καταναλωτικό κοινό, το οποίο θα αποκτήσει εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικά και πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.

Επιδίωξή μας είναι η ανάπτυξη ενός διευρυμένου δικτύου συνεργατών το οποίο η ομάδα του e-yassou.gr θα στηρίζει συνεχώς μέσω ενός ολοκληρωμένου και ανταγωνιστικού πλαισίου δράσης με τιμές που ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.