Αλεύρι ρυζιού λευκό 500gr

SKU
ΒΙΟ064
Σε απόθεμα
1,89 €
-
+
Επισκόπηση

Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή αλεύρου που παρασκευάζονται από λεπτώς αλεσμένο ρύζι . Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλυσίβα .

Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή αλεύρου που παρασκευάζονται από λεπτώς αλεσμένο ρύζι .
Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλυσίβα .
Ρυζάλευρο μπορεί να γίνει είτε από το άσπρο ρύζι ή καστανό ρύζι .

Για να γίνει το αλεύρι, το φλοιό του ρυζιού paddy ή απομακρύνεται και το ακατέργαστο ρύζι αποκτάται, το οποίο κατόπιν αλέθεται σε αλεύρι. Αλεύρι ρυζιού είναι ένα ιδιαίτερα καλό υποκατάστατο για το αλεύρι σίτου, η οποία προκαλεί ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα από εκείνους που είναι δυσανεξία γλουτένης 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Αλεύρι ρυζιού λευκό 500gr