Κορ. Σταφίδα Βοστίτσα ΠΟΠ Dioterra 200 gr

SKU
DIO009
Σε απόθεμα
2,10 €
-
+
Επισκόπηση

Η καλύτερη στον κόσμο μαύρη σταφίδα με πλούσια γεύση, υπέροχο φρουτώδες άρωμα, χυμώδης, θρεπτική και υγιεινή. 100% φυσική, αθείωτη, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Θεσπέσια μαύρη σταφίδα Βοστίτσα, χυμώδης, με πλούσια γεύση και με ξεχωριστό φρουτώδες άρωμα αμπέλου, γεμάτη από φυσική ηλιόλουστη γλυκύτητα.
Διαλεγμένη με το χέρι και αποξηραμένη με φυσικό τρόπο στον ήλιο. Είναι 100% φυσική, αθείωτη, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
H Κορινθιακή Σταφίδα Βοστίτσα, αυθεντικό ιστορικό προϊόν της ελληνικής γης, καλλιεργείται από τον 4ο π.Χ. αιώνα αποκλειστικά στην περιοχή της Αιγιάλειας, όπου ο συνδυασμός του πλούσιου εδάφους, της θαλάσσιας αύρας και της ηλιοφάνειας δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την παραγωγή του διατροφικού αυτού θησαυρού.

Από την αρχαιότητα έχει ενταχθεί στη διατροφή χάρη στις εξαιρετικές φυσικές ιδιότητές της: αποτελεί φυσική πηγή αντιοξειδωτικών, είναι πλούσια σε κάλιο με μεγαλύτερη περιεκτικότητα ακόμη και από την μπανάνα,πλούσια σε φυτικές ίνες, χωρίς λιπαρά και αποτελεί φυσική πηγή σιδήρου, φωσφόρου και βιταμίνης Β6.
Kατάλληλη για χορτοφάγους και Vegans. Ελεύθερη γλουτένης και γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Δύο χρυσά αστέρια GREAT TASTE AWARDS, Λονδίνο, 2016.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε: Κορ. Σταφίδα Βοστίτσα ΠΟΠ Dioterra 200 gr