Σε απόθεμα
8,55 €
-
+
Επισκόπηση

Άθερμο Μέλι Ανθέων με τη λεπτή γεύση και το άρωμα μπουκέτου λουλουδιών. Συλλέγεται από το νέκταρ αγριολούλουδων και βοτάνων που φύονται στο όρος Ερύμανθος στην Αχαΐα, σε μια περιοχή πλούσια σε βιοποικιλότητα που προστατεύεται από το Δίκτυο Natura2000

Εξαιρετικό φυσικό μέλι ανθέων που αποκαλύπτει στον ουρανίσκο έναν ελκυστικό σακχαρώδη χαρακτήρα με λεπτή γεύση και μια πανσπερμία λουλουδιών.
Συλλέγεται από το νέκταρ των ενδημικών φυτών: άγρια βότανα, θυμάρι, ανοιξιάτικο ρείκι, ασφάκα και πλήθος αγριολούλουδων που φύονται στα οροπέδια του όρους Ερύμανθος στην ορεινή Αχαΐα, μακριά από οργανωμένες και εντατικές καλλιέργειες, σε μια περιοχή αμόλυντη και πλούσια σε βιοποικιλότητα που και προστατεύεται από το Δίκτυο Natura 2000.


Διατίθεται στην πιο αγνή του μορφή: 100% φυσικό, άθερμο και αφιλτράριστο, χωρίς παστερίωση, συντηρητικά και προσμείξεις με άλλα είδη μελιού. Διατηρεί έτσι όλα τα διατροφικά του οφέλη, τους ζυμομύκητες τα ένζυμα και αντιοξειδωτικά, την αντιβακτηριακή και αντιαλλεργική του δράση.

Kατάλληλο για χορτοφάγους. Ελεύθερο γλουτένης και γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.
ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Χρυσό αστέρι GREAT TASTE AWARDS, Λονδίνο, 2016.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε: Μέλι ανθέων Dioterra 400 gr