Σε απόθεμα
8,55 €
-
+
Επισκόπηση

Άθερμο Μέλι Δάσους με λεπτό άρωμα και ήπια γεύση ρετσινιού. Συλλέγεται από ένα καταπράσινο δάσος, πλούσιο σε πεύκα, έλατα, βελανιδιές και αρωματικά φυτά που φύονται στο όρος Ερύμανθος στην Αχαΐα, σε μια περιοχή πλούσια σε βιοποικιλότητα που προστατεύεται από το Δίκτυο Natura 2000.Άθερμο Μέλι Δάσους με λεπτό άρωμα και ήπια γεύση ρετσινιού. Συλλέγεται από ένα καταπράσινο δάσος, πλούσιο σε πεύκα, έλατα, βελανιδιές και αρωματικά φυτά που φύονται στο όρος Ερύμανθος στην Αχαΐα, σε μια περιοχή πλούσια σε βιοποικιλότητα που προστατεύεται από το Δίκτυο Natura 2000.

Εξαιρετικής ποιότητας φυσικό μέλι του δάσους με γεύση φρέσκιας ρητίνης που θυμίζει το χυμό των δέντρων.
Παχύρρευστο, με ελαφριά γεύση και εξαιρετική αίσθηση στο στόμα.
Συλλέγεται από τα μελιτώματα ενός καταπράσινου δάσους, πλούσιου σε πεύκα, έλατα, βελανιδιές και αρωματικά φυτά που ευδοκιμούν στις ανέγγιχτες βουνοπλαγιές του όρους Ερύμανθος στην Αχαΐα σε υψόμετρο μέχρι τα 1.600 μ., μακριά από οργανωμένες και εντατικές καλλιέργειες, σε μια περιοχή αμόλυντη και πλούσια σε βιοποικιλότητα που προστατεύεται από το Δίκτυο Natura 2000.

Διατίθεται στην πιο αγνή του μορφή: 100% φυσικό, άθερμο και αφιλτράριστο, χωρίς παστερίωση, συντηρητικά και προσμείξεις με άλλα είδη μελιού. Διατηρεί έτσι όλα τα διατροφικά του οφέλη, τους ζυμομύκητες τα ένζυμα και αντιοξειδωτικά, την αντιβακτηριακή και αντιαλλεργική του δράση.
Kατάλληλο για χορτοφάγους. Ελεύθερο γλουτένης και γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.
ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Χρυσό αστέρι GREAT TASTE AWARDS, Λονδίνο, 2017. 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μέλι Δάσους Dioterra 400 gr