Σε απόθεμα
3,46 €
-
+
Επισκόπηση

Το κοφτό μακαρόνι είναι ένα κοντό, λεπτό και κυλινδρικό, στρογγυλό και ζουμερό είδος ζυμαρικού που παράγεται από σιμιγδάλι και νερό.

Το παραδοσιακό εργαστήριο Σεραφείμ παρασκευάζει το κοφτό μακαρόνι.
Το κοφτό μακαρόνι είναι ένα κοντό, λεπτό και κυλινδρικό, στρογγυλό και ζουμερό είδος ζυμαρικού που παράγεται από σιμιγδάλι και νερό.

Στην Ελλάδα το κλασσικό μακαρόνι φτιάχνεται από σκληρό σιτάρι, αλλά σε άλλες χώρες μπορεί να συναντήσουμε παραγωγή από άλλα είδη αλευριού. Μαγειρεύεται με διάφορους τρόπους, είτε με μοσχάρι, είτε με λιωμένα τυριά, είτε με κοκκινιστό χταπόδι κ.λ.π.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μακαρόνι κοφτό, 500gr