ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Υπεύθυνος για τα Προσωπικά Δεδομένα σας που συλλέγονται και επεξεργάζονται στα πλαίσια χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η εταιρεία ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΤΣΑΛΠΑΤΟΥΡΟΣ Ο.Ε με διακριτικό τίτλο IAMVI που εδρεύει στην οδό 25ΗΣ Μαρτίου 82,Παραλία Πατρών,Τ.Κ 26500, στην Πάτρα.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας .
Στην e-yassou αναγνωρίζουμε τη σοβαρότητα της προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας (όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, την ημερομηνία γέννησης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό πιστωτικής κάρτας, το φύλο, τη γλώσσα και τις προτιμήσεις σας για τα προϊόντα μας).
Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα που μας παρέχετε για τους παρακάτω σκοπούς (“Σκοποί”):
● Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών μαζί σας και τη διαχείριση του προγράμματος επιβράβευσης πελατών, όπου ισχύει,
● για την προώθηση των προϊόντων μας,
● για την κατανόηση και ανάλυση των πωλήσεων καθώς και των αναγκών και προτιμήσεών σας,
● για την ανάπτυξη, βελτίωση, προώθηση και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών προκειμένου να ανταποκρίνονται στις - ανάγκες σας,
● για τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε προωθητικές ενέργειες και διαγωνισμούς,
● για την αλλαγή ή επιστροφή των προϊόντων,
● για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και
● για την αντιμετώπιση αιτημάτων ή παραπόνων.

Κάθε είδους δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα αλλά και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που συλλέγονται από το διαδικτυακό τόπο χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διεκπεραίωση των υπηρεσιών μας και σε καμία περίπτωση δεν πωλούνται, ενοικιάζονται ή καθ' οιονδήποτε τρόπο διαβιβάζονται ή/και κοινοποιούνται σε τρίτους. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση κατά την οποία η κοινοποίηση των στοιχείων επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου και αποκλειστικά προς τις αρμόδιες αρχές. Η συλλογή, επεξεργασία και διαχείριση των προσωπικών δεδομένων από το Διαδικτυακό Τόπο υπόκειται στους όρους της παρούσας δήλωσης απορρήτου καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανωνυμία των χρηστών της διαδικτυακής πύλης. Για το σκοπό αυτό, δε γίνεται καμία καταγραφή των στοιχείων σύνδεσης των απλών χρηστών με χρήση cookies ή άλλων μηχανισμών. Τα cookies τα οποία χρησιμοποιούνται από τη διαδικτυακή πύλη αφορούν μόνο την τρέχουσα συνεδρία των χρηστών και έχουν ως στόχο την υποβοήθηση και αξιοποίηση των συστημάτων διαμοιρασμού φόρτου εργασίας και υψηλής διαθεσιμότητας. Η καταγραφή των στοιχείων πρόσβασης, όπως η IP διεύθυνση, γίνεται με τρόπο ανώνυμο και μόνο για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων χρήσης της διαδικτυακής πύλης, μέσω του συστήματος Google Analytics. Η χρήση της διαδικτυακής πύλης προϋποθέτει την αποδοχή των όρων χρήσης του συστήματος Google Analytics από το χρήστη.
Τα υπόλοιπα στοιχεία πρόσβασης τα οποία τυπικά καταγράφονται στα log files των εξυπηρετών ιστοσελίδων διέπονται από κανόνες προστασίας, αξιοποίησης και καταστροφής τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού Τόπου διατηρεί όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τις ελληνικές και ευρωπαϊκές διατάξεις καθώς και τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, συμπλήρωσης και διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη) και φορητότητας των προσωπικών του δεδομένων
Θα αναφέρουμε τυχόν παράνομη παραβίαση δεδομένων της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου μέρους επεξεργασίας δεδομένων εντός 72 ωρών από την παραβίαση στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εάν είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται σε αναγνωρίσιμη μορφή έχουν κλαπεί.


1. Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
1.1. Στη e-yassou αναγνωρίζουμε ότι το απόρρητο των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη και διατήρηση μιας υγιούς σχέσης εμπιστοσύνης μαζί σας.
1.2. Οι παρόντες όροι περιγράφουν τις υποχρεώσεις μας και τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
1.3. Είμαστε υπεύθυνοι για τα Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούμε, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών που διαβιβάζονται από εμάς στον εκτελούντα την επεξεργασία. Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ως "Εκτελών την Επεξεργασία" νοείται κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο (εκτός από τα πρόσωπα που τελούν σε σχέση εξαρτημένης εργασίας με την εταιρεία μας) που επεξεργάζεται τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα για λογαριασμό της εταιρείας μας. Ως "Επεξεργασία" νοείται κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται, μεταξύ άλλων, για την απόκτηση, καταγραφή, αποθήκευση και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων, οπουδήποτε στον κόσμο ή οποιαδήποτε εργασία ή σύνολο εργασιών σε σχέση με τα Προσωπικά Δεδομένα, όπως (α) της οργάνωσης, προσαρμογής ή τροποποίησης των Προσωπικών Δεδομένων, (β) της ανάκτησης, εξαγωγής και χρήσης των Προσωπικών Δεδομένων, (γ) της γνωστοποίησης των Προσωπικών Δεδομένων με διαβίβαση, διάδοση ή άλλα μέσα διάθεσης, ή (δ) τη διασύνδεση, ομαδοποίηση, δέσμευση (κλείδωμα), διαγραφή ή καταστροφή πληροφοριών ή Δεδομένων. Η e-yassou, ως εταιρεία, αποσκοπεί στην επικοινωνία με τους πελάτες, και για το λόγο αυτό δύναται να επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα των πελατών.
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της e-yassouκαθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή  τους διέπονται  από το εθνικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή της e-yassou και του επισκέπτη/ χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.
Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. 
Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι  οι  διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση της e-yassou από τον επισκέπτη ή χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της πόλης των Πατρών.
1.4. Σε ειδικές περιπτώσεις, ενδέχεται να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ή τροποποίηση των παρόντων όρων εκ μέρους μας. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να ενημερώνεστε για τυχόν τροποποιήσεις σε αυτή τη σελίδα σε τακτική βάση. Στο βαθμό που οι εν λόγω τροποποιήσεις μπορεί να επηρεάζουν την συγκατάθεση που χορηγείται από εσάς, θα σας ενημερώνουμε εν προκειμένω χωριστά.
1.5. Σε περίπτωση που τα Προσωπικά Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τρίτο (Εκτελούντα την Επεξεργασία) για λογαριασμό μας, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε ισοδύναμο επίπεδο προστασίας με αυτό που εφαρμόζουμε οι ίδιοι.
1.6. Παρέχοντας σε εμάς τα Προσωπικά σας Δεδομένα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, χρήση ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επεξεργασία (συμπεριλαμβανομένης της γνωστοποίησης) των Προσωπικών σας Δεδομένων για τους Σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
2.1. Επιλέγουμε να επικοινωνούμε μαζί σας με διάφορους τρόπους, όπως μέσω προγραμμάτων επιβράβευσης των πελατών μας και μέσω του διαδικτύου ή με ταχυδρομείο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο, fax ή SMS στο κινητό σας τηλέφωνο, σύμφωνα πάντα με τον τρόπο που επιλέγετε εσείς. Κατά την επικοινωνία δύναται να ανταλλάξουμε μαζί σας προσωπικές πληροφορίες.
Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να αποτελούν Προσωπικά Δεδομένα  ή Μη Προσωπικά Δεδομένα Ταυτοποίησης (όπως οι πληροφορίες που συλλέγονται μετά από την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα μας). Οι παρόντες όροι αφορούν βασικά την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
2.2. Στόχος μας είναι να σας παράσχουμε πλήρως όλες τις πληροφορίες για το λόγο που ζητάμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα και πώς στη συνέχεια τα επεξεργαζόμαστε.

3. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
3.1. Στην e-yassou έχουμε περιορίσει την ποσότητα και το είδος των πληροφοριών που συλλέγουμε στο αναγκαίο μέτρο για την επίτευξη των σκοπών και δεν συλλέγουμε άλλα προσωπικές πληροφορίες, εκτός και αν τις παράσχετε οικιοθελώς (άμεσα ή έμμεσα).
3.2. Μολονότι τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που συλλέγουμε πιθανώς να ποικίλλουν ανάλογα με τον εκάστοτε Σκοπό, συνήθως συλλέγουμε τα ακόλουθα Προσωπικά Δεδομένα:
3.2.1. το όνομά σας,
3.2.2. τη διεύθυνσή σας,
3.2.3. τον αριθμό του τηλεφώνου σας,
3.2.4. την ημερομηνία γέννησής σας,
3.2.5. τη διεύθυνση email σας,
3.2.6. το φύλλο σας,
3.2.7. τη γλώσσα επικοινωνίας και
3.2.8. τις προτιμήσεις σας στα προϊόντα μας.


4. ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
4.1. Κατά τη συλλογή πληροφοριών μέσω των ιστοσελίδων μας, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες ιστοσελίδες, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένα μη προσωπικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς μέσω των οποίων, με τα οποία δεν είναι δυνατή η ταυτοποίησή σας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP) του υπολογιστή σας, τη διεύθυνση IP του παρόχου υπηρεσιών Internet, την ημερομηνία και την ώρα που αποκτάτε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, τη διεύθυνση της ιστοσελίδας από την οποία συνδέεστε με την ιστοσελίδα μας, το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, τις ενότητες της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε, τις εικόνες που βλέπετε και το περιεχόμενο που κατεβάζετε από την ιστοσελίδα μας.
4.2. Με αυτόν τον τρόπο, η πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα μας θα καταγραφεί. Ωστόσο, θα παραμείνει ανώνυμη εκτός και αν ρητά επιλέξετε εσείς να μας παράσχετε προσωπικές πληροφορίες. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές προκειμένου να διαπιστώσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις και οι ανάγκες σας και για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησης στην ιστοσελίδα μας για εσάς.

5. ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;
5.1. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα αποκλειστικά για τους παρακάτω σκοπούς:
Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών και την εκτέλεση των πωλήσεων καθώς και για τη διαχείριση της εγγραφής σας σε πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών, εφόσον υπάρχει,
για την προώθηση των προϊόντων μας με την συγκατάθεσή σας,
για την κατανόηση και ανάλυση των πωλήσεων καθώς και των αναγκών και προτιμήσεών σας,
για την ανάπτυξη, βελτίωση, προώθηση και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας,
για τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε προωθητικές ενέργειες και διαγωνισμούς,
για την αλλαγή ή επιστροφή των προϊόντων,
για τη βελτίωση των καταστημάτων μας και
για την αντιμετώπιση αιτημάτων ή παραπόνων.
5.2. Διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στόχων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους ανωτέρω Σκοπούς και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές, τις διαδικασίες και τις αρχές μας αλλά και σύμφωνα πάντα με το ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
5.3. Δύναται να διαβιβάσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε άλλες συνδεδεμένες εταιρείες ή τρίτους. Οι παραλήπτες θα επεξεργαστούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα ως απόρρητα στοιχεία σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και όλους τους ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων, αποκλειστικά προς τους ανωτέρω Σκοπούς.
5.4. Η εταιρεία μας θα προβεί σε αποκάλυψη των Προσωπικών σας Δεδομένων, εφόσον υποχρεούται να το πράξει από το νόμο ή δυνάμει απόφασης δικαστικής, διοικητικής ή άλλης ανεξάρτητης διοικητικής αρχής.
5.5. Πέρα των ανωτέρω, η εταιρεία μας δύναται, κατά διαστήματα, να συνεργαστεί με άλλες εταιρείες ή οργανισμούς προσεκτικά επιλεγμένα από την ίδια, πάνω σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τις οποίες θα μοιραστούμε μαζί σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε και αν επιθυμείτε θα παράσχετε τα Προσωπικά Δεδομένα στις επιχειρήσεις αυτές. Εμείς δεν θα μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.
5.6. Αν μας παράσχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για να λαμβάνεται τις ανωτέρω προσκλήσεις, έχετε τη δυνατότητα να απεγγραφείτε οποτεδήποτε, επικοινωνώντας μαζί μας όπως περιγράφεται κατωτέρω στην παράγραφο

6. Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ (ΕΓΓΡΑΦΗ - ΑΠΕΓΓΡΑΦΗ)
6.1. Εγγραφή: Η εταιρεία μας δεν θα χρησιμοποιήσει προσωπικές σας πληροφορίες για σκοπό που δεν προβλέπεται στους παρόντες όρους, αν δεν έχουμε προηγουμένως λάβει τη ρητή συγκατάθεσή σας, εκτός αν ο σκοπός αυτός απαιτείται από το νόμο.
6.2. Η συγκατάθεσή σας προς την γνωστοποίηση σας εμάς των Προσωπικών σας Δεδομένων δεν αποτελεί προϋπόθεση για την πώληση των προϊόντων μας σε εσάς, εκτός εάν οι πληροφορίες αυτές ζητούνται για την εκπλήρωση ενός συγκεκριμένου και νόμιμου σκοπού.
6.3. Διαγραφή: Μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και χρήση (ή οποιαδήποτε άλλη Επεξεργασία) των Προσωπικών σας Δεδομένων, εγγράφως (μέσω email ή ταχυδρομείου ή SMS, κλπ), όπως αναφέρεται στα μηνύματα που σας αποστέλλουμε, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο προβλέπεται κάθε φορά (π.χ. μέσω του προγράμματος επιβράβευσης πελατών μας), ή κατά τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έχετε προηγουμένως έχει παράσχει τη συγκατάθεσή σας.

7. Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
7.1. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσουμε με ακρίβεια τα Προσωπικά σας Δεδομένα, πλήρη και ενημερωμένα.
7.2. Είναι δική σας ευθύνη να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές στα Προσωπικά σας Δεδομένα και να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες αυτές είναι ακριβείς και ενημερωμένες.

8. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
8.1. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε απόλυτο δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, ανάκλησης ή αντίρρησης της επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων που διατηρούμε καθώς και δικαίωμα ενημέρωσης για τη χρήση και τη γνωστοποίησή τους. Ακόμα και αν ο νόμος δεν παρέχει στο μέλλον τέτοιο δικαίωμα, εμείς θα σας παρέχουμε πάντα το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Συνιστούμε η αίτησή σας για πρόσβαση σε Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούνται από εμάς να γίνεται γραπτώς, αν και εμείς δεν επιβάλουμε μια τέτοια τυπική απαίτηση. Ωστόσο, μπορεί να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες που είναι ευλόγως απαραίτητες για μας προκειμένου να ικανοποιήσουν το συγκεκριμένο αίτημά σας.
8.2. Οι απαντήσεις στις ανωτέρω αιτήσεις θα σταλούν από την εταιρία μας χωρίς επιβάρυνση στους αιτούντες. Ωστόσο, με την επιφύλαξη του εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, δύναται να απαιτηθεί η καταβολή ορισμένου χρηματικού ποσού για τις δαπάνες διεκπεραίωσης και αποστολής της γραπτής απάντησης, με την προϋπόθεση ότι ο αιτών ενημερώνεται εκ των προτέρων για το συγκριμένο ποσό, το οποίο δεν υπερβαίνει το μέγιστο εκ του νόμου προβλεπόμενο.
8.3. Προβαίνουμε αμελλητί σε όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις των Προσωπικών Δεδομένων που περιέχονται στη βάση δεδομένων μας ή αλλού, εφόσον ο αιτών αποδείξει πλήρως ότι τα εν λόγω Προσωπικά Δεδομένα είναι ανακριβή ή ελλιπή. Μία τροποποίηση μπορεί να περιλαμβάνει τη διόρθωση, τη διαγραφή ή την προσθήκη πληροφοριών και τη διαβίβαση σε τρίτο στον οποίο οι πληροφορίες έχουν γνωστοποιηθεί. Ωστόσο, δύναται να μην είμαστε σε θέση να τροποποιήσουμε πληροφορίες που σχετίζονται με προηγούμενες αγορές ή επιστροφές προϊόντων.

9. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους παρόντες όρους οποτεδήποτε. Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε τους παρόντες όρους, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας ώστε λαμβάνετε πάντα πλήρη γνώση των πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς, τον τρόπο επεξεργασίας τους και κάτω από ποιες συνθήκες, αν υπάρχουν, θα τις γνωστοποιήσουμε σε τρίτους. Ιστοσελίδα κατά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων νοείται η αρχική σελίδα του εταιρικού διαδικτυακού τόπου της εταιρείας μας, που σήμερα βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση URL: http://www.e-yassou.gr.

10. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων έναντι απώλειας ή κλοπής, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή επεξεργασία, αποκάλυψη, αντιγραφή ή χρήση, ανεξάρτητα από τη μορφή που είναι αποθηκευμένα.

11. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
11.1. Η ιστοσελίδα μας δύναται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους διαδικτυακούς τόπους που ανήκουν σε τρίτους. Αν κάνετε κλικ σε μία από αυτές τις συνδέσεις εισέρχεστε σε άλλη τοποθεσία του διαδικτύου. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή τη συλλογή, χρήση και γνωστοποίηση (επεξεργασία) των Προσωπικών σας Δεδομένων.
11.2. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων.

12. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται σε ενήλικες και ανήλικους με την απαιτούμενη γονική συναίνεση. Ρητώς δηλώνουμε ότι δεν θα συλλέξουμε ή ζητήσουμε Προσωπικά Δεδομένα ανηλίκων χωρίς την προηγούμενη γονική συγκατάθεση. Εάν είστε ανήλικος, παρακαλείσθε να μην μας αποστείλετε προσωπικές πληροφορίες. Εάν αντιληφθούμε ότι ένας ανήλικος έχει παράσχει σε μας προσωπικές πληροφορίες χωρίς την προηγούμενη γονική συναίνεση, διαγράφουμε τα συγκεκριμένα Προσωπικά Δεδομένα από τα αρχεία μας.

13. ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ
13.1. Η εταιρεία μας εφαρμόζει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να λαμβάνει και απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις που σχετίζονται με την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων. Κάθε ερώτημα ή καταγγελία θα πρέπει να γίνεται εγγράφως και να απευθύνεται σε εμάς.
13.2. Η εταιρεία μας εξετάζει όλες τις καταγγελίες. Οι αιτήσεις σας διαβιβάζονται στον αρμόδιο υπάλληλο μας. Εάν διαπιστωθεί ότι η καταγγελία είναι βάσιμη, η εταιρεία μας θα λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την επίλυση του θέματος, συμπεριλαμβανομένης, εάν είναι απαραίτητο, και της τροποποίησης των όρων για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

14. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
14.1. Αν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή παρατηρήσεις σχετικά με παρόντες όρους ή τις μεθόδους συλλογής και επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων που καλύπτονται από αυτούς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ως εξής:
Με ταχυδρομείο:
e-yassou - 25ης Μαρτίου 82,Παραλία Πατρών,Τ.Κ 26500, Πάτρα
Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
info@e-yassou.gr
14.2. Σας συνιστούμε να μην αποστείλατε ευαίσθητες πληροφορίες, όπως κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών, κ.λπ. μέσω μη κρυπτογραφημένων μέσων (όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).



COOKIES

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να δημιουργήσουμε την κατά το δυνατόν ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα για εσάς.
Παρακαλούμε όπως διαβάσετε την παρούσα ενότητα προκειμένου να ενημερωθείτε ποια είναι τα είδη και ο σκοπός των cookies που χρησιμοποιούμε.
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τη χρήση και την αποθήκευση Cookies στην τερματική συσκευή σας. Αν επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies συμβουλευτείτε την ενότητα «Περιορισμός και Διαγραφή cookies» κατωτέρω. Ωστόσο, η απενεργοποίηση ενδέχεται να προκαλέσει λειτουργικούς περιορισμούς στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES
Τα cookies είναι μικρά αρχεία που μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας (ή άλλες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως ένα smartphone ή tablet), ώστε να αποθηκεύουν πληροφορίες σχετικά με εσάς και τις προτιμήσεις σας. Τα cookies μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησης επιτρέποντας στις τοποθεσίες να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας ή δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποφεύγετε τη σύνδεση κάθε φορά που επισκέπτεστε συγκεκριμένες τοποθεσίες.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ COOKIES
Η εταιρεία μας δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας μας μέσω της χρήσης των cookies. Προκειμένου να περιορίσετε ή να μπλοκάρετε τα cookies που εγκαθίστανται από την ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να προβείτε στις απαραίτητες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης σας (browser), ακολουθώντας τις οδηγίες που σας παρέχει στο μενού "Βοήθεια". Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και πώς να τα περιορίσετε ή διαγράψετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aboutcookies.org.

COOKIES ΤΡΙΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Στην ιστοσελίδα μας ενδέχεται να ενσωματώνεται περιεχόμενο τρίτης ιστοσελίδας, όπως το YouTube. Αν αποφασίσετε να μεταβείτε στην τρίτη ιστοσελίδα, θα πρέπει να ελέγξετε την πολιτική Cookies που ακολουθεί η ίδια.